update

Jajamen, tro det eller ej! Bloggdagz.
Förut var jag och Heleni hos Köpis i Lundby, när vi väntade på min buss på väg hem hade vi sällskap av gamle gubben Nisse som bor på Balladgatan. Skön typ. Han tyckte att Helen hade finare ögon än mig. Aja.. Kul...

Iallafall. Jag skulle bara påminna att ni MÅSTE fortsätta kolla in gamla videoklipp. Jag menar det är ju typ tradion så här i juletider, eller, kan bli.

Vi avslutar här med en gammal goding. se och njut. och GODJUL&GOTTNYTTÅR SNYGGON!hannas brainstorm om bloggenDet är ni som avgör om vi ska ha kvar den eller inte. Jag menar, vi tjänar ju inte direkt på det. Vi har ju kul ändå liksom. Men tråkigt att det har gått ner från typ 40 läsare om dagen till 10.

Idag har varit en rätt usel dag. Jag vill bara sova och vakna upp till massa snö och folk som är på bra humör. (Seriöst sluta klaga på snön, flytta isåfall, snön hör till Sverige, folk har blivit så jävla gnälliga!)
Det är inte bara jag som varit på dåligt humör idag, jag svär.
Men Helen var på sitt braiga humör som vanligt. Hon räddar mina dagar.

Puss.
/Ena halvan, njuren och bloggägaren. Hanni.

gästartist

Dahme Lianie (killen med kastmärke och väldigt stor käft), från indien, gästar oss idag!
ps martin är bäst

träningstips

Tja bloggisch. Idag var Helen iväg och träffade Gulhild Fruktsdotter, en fantastisk idrottstjej som kan allt om träning! Titta på den och du blir proffs på sekunden!Observera:
Du bör vara i form för att prova på hoppen. Dom är ganska svåra. Så barn under 15 år bör inte kolla på "bloopers". Det är inget man bör hitta på hemma.

har någon sett min penna?
Imorgon får ni se en träningsvideo där Hanna, som är mycket erfaren av idrott/träning, ska visa er sjukt bra tips om hur man kan få kroppen i fantastisk form!

gesangsunterricht mit hanna!

Idag hade jag, Helen, sånglektion med Hanna!
Det gick fantastiskt bra. Titta o lyssna o njut!


birger på besökVi hade en Birger på besök i studion. Skön typ det där.

RSS 2.0